USB кабел за Samsung S6 Edge Galaxy G925

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung S6 Edge Galaxy G925
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

USB кабел за Samsung S6 Edge Galaxy G925.

Благодарение на него ще можете да пренасяте всякакви данни от телефона си  на други устройства, като обратният процес също е възможен. Чрез USB кабела Вие ще можете и да зареждате телефонa си, докато е свързан с компютъра или лаптопа Ви. Предлага се в два цвята - бял и черен.


USB кабел за Samsung S6 Edge Galaxy G925, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - USB кабел за Samsung S6 Edge Galaxy G925
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за USB кабел за Samsung S6 Edge Galaxy G925 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.