Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Young 2 G130HN

Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Young 2 G130HN

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy Young 2 G130HN
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

100% оригинален! USB кабел за  Samsung Galaxy Young 2 G130HN. С кабела ще прехвърляте файлове от смартфона си на компютър, лаптоп, таблет като е възможен и обратния процес. Също така можете да използвате кабела и за зареждане на телефона. 


Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Young 2 G130HN, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Young 2 G130HN
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Young 2 G130HN в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.