Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Ace La Fleur S5830

Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Ace La Fleur S5830

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy Ace La Fleur S5830
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

USB кабел Samsung за Galaxy Ace La Fleur S5830.

 Оригинален USB кабел за Вашия телефон.Кабелът служи за трансфер на данни от телефона Ви на таблет, лаптоп, компютър и обратно. Може да използвате USB кабела и за зареждане – когато е включен към лаптоп! ТОП качество = telefon4e.com!


Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Ace La Fleur S5830, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Ace La Fleur S5830
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Ace La Fleur S5830 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.