Оригинални слушалки - Sony MDR NC31EM handsfree слушалка за Xperia M5 Dual E5663

Оригинални слушалки - Sony MDR NC31EM handsfree слушалка за Xperia M5 Dual E5663

50,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Xperia M5 Dual E5663
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Sony MDR NC31EM handsfree слушалка за Xperia M5 Dual E5663.

Слушалките са оригинален продукт, който може да поръчате от telefon4e.com. Насладете се на разговори с Handsfree слушалките.

 


Оригинални слушалки - Sony MDR NC31EM handsfree слушалка за Xperia M5 Dual E5663, както и всичко, което се предлага от марката Sony, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Sony са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Sony. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални слушалки - Sony MDR NC31EM handsfree слушалка за Xperia M5 Dual E5663
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални слушалки - Sony MDR NC31EM handsfree слушалка за Xperia M5 Dual E5663 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.