Оригинални панели - Оригинален заден панел за Samsung Xcover 3 G388F

Оригинални панели - Оригинален заден панел за Samsung Xcover 3 G388F

28,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung Xcover 3 G388F
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Поръчайте оригинален заден панел за Вашия смартфон Samsung Xcover 3 G388F. Всички продукти в telefon4e.com са оригинални и с проверено качество! 


Оригинални панели - Оригинален заден панел за Samsung Xcover 3 G388F, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални панели - Оригинален заден панел за Samsung Xcover 3 G388F
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални панели - Оригинален заден панел за Samsung Xcover 3 G388F в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.