Оригинални дисплеи - Оригинален LCD дисплей за Samsung Galaxy S5 Neo G903F Gold

Оригинални дисплеи - Оригинален LCD дисплей за Samsung Galaxy S5 Neo G903F Gold

190,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy S5 Neo G903F Gold
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Дисплеят Ви е напукан? Не се притеснявайте. Telefon4e е насреща, за да Ви предложи 100% оригинален LCD дисплей за Вашия Samsung Galaxy S5 Neo G903F Gold.


Оригинални дисплеи - Оригинален LCD дисплей за Samsung Galaxy S5 Neo G903F Gold, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални дисплеи - Оригинален LCD дисплей за Samsung Galaxy S5 Neo G903F Gold
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални дисплеи - Оригинален LCD дисплей за Samsung Galaxy S5 Neo G903F Gold в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.