Оригинален USB-C кабел за Samsung Galaxy S8 Plus G955

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
EP-DG950CBE
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Оригинален USB-C кабел Samsung EP-DG950CBE с дължина 120 см. USB-C е най-новият световен стандарт, който всъщност вече се ползва от всички производители на мобилни телефони, с този тип кабел преноса на данни става до три пъти по-бързо сравнение със стария стандарт USB.

Специално този модел EP-DG950CBE е предназначен за моделите Galaxy S8 G950, S8 Plus G955 и Note 8 N950, но може да се ползва и за другите модели на марката SAMSUNG със същия тип на зареждане USB-C.

Можете да поръчате лесно този продукт от нашия онлайн магазин www.telefon4e.com

Доставка до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ще Ви струва 3.80 лева с опция преглед и тест преди да се заплати.

Важно: Купувайте само оригинални аксесоари и резервни части за Вашите телефони и таблети. Само така можете да ги ползвате максимално дълго време !!!Оригинален USB-C кабел за Samsung Galaxy S8 Plus G955, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинален USB-C кабел за Samsung Galaxy S8 Plus G955
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинален USB-C кабел за Samsung Galaxy S8 Plus G955 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.