Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy S6 DUAL G920FD Gold

Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy S6 DUAL G920FD Gold

270,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
GH97-17260C
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Чисто нов LCD дисплей за Samsung Galaxy S6 DUAL G920FD Gold.


При поръчка на LCD дисплей от  telefon4e.com получавате гаранция, която важи, докато не се премахне фабричната лепенка на избрания артикул.


Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy S6 DUAL G920FD Gold, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy S6 DUAL G920FD Gold
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy S6 DUAL G920FD Gold в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.