Силиконов кейс ултратънък за HTC Desire 526G plus Dual Sim

8,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
HTC Desire 526G+ Dual Sim
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

 Силиконов кейс за HTC Desire 526G+ Dual Sim, изработен от висококачествени материали. Покритието му не позволява изплъзване и е чудесно на допир. Калъфът ще предпази телефона Ви от прах, надраскване и леки удари без да пречи на функционалността на бутоните и буксите. С този тънък силиконов кейс ще превърнете телефона си в прекрасен аксесоар и в същото време ще защитите повърхността му.


Силиконов кейс ултратънък за HTC Desire 526G plus Dual Sim, както и всичко, което се предлага от марката KINGXBAR, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката KINGXBAR са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката KINGXBAR. Разгледайте и други от продуктите в категорията KINGXBAR. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Силиконов кейс ултратънък за HTC Desire 526G plus Dual Sim
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Силиконов кейс ултратънък за HTC Desire 526G plus Dual Sim в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.