Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 La Fleur I9505

Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 La Fleur I9505

15,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy S4 La Fleur I9505
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Handsfree слушалки за Samsung Galaxy S4 La Fleur I9505.


Слушалките са оригинален продукт, който може да поръчате от telefon4e.com. Наслаждавайте се повече на разговори с приятели, колеги, семейство благодарение на Handsfree слушалките.


Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 La Fleur I9505, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 La Fleur I9505
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 La Fleur I9505 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.