Оригинални дисплеи - Дисплей LCD SONY за Xperia SP C5303

Оригинални дисплеи - Дисплей LCD SONY за Xperia SP C5303

80,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Xperia SP C5303
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

100% Оригинален LCD дисплей за Вашия телефон SONY  Xperia SP C5303З. За да смените дисплея за Sony Xperia SP, може да потърсите помощ от специализиран сервиз за мобилни апарати.


След поръчка на оригинален дисплей от telefon4e.com, гаранцията Ви важи докато не бъде премахната фабричната лепенка от закупения артикул. 


Оригинални дисплеи - Дисплей LCD SONY за Xperia SP C5303, както и всичко, което се предлага от марката Sony, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Sony са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Sony. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални дисплеи - Дисплей LCD SONY за Xperia SP C5303
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални дисплеи - Дисплей LCD SONY за Xperia SP C5303 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.