Батерия за Apple iPhone SE

30,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
APN:616-00106 / Тип - Li-ion / Капацитет - 1624 mAh
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Батерия за Apple iPhone SE произведена в Китай с микро елементи на батериите Sony, със сигурност няма по добра батерия от тази, алтернатива на оригнала. Гаранцията на батерията е 6 месеца от датата на закупуване. В рамките на този период Ние ще Ви я заменим напълно безплатно ако тя се раздуе или Ви създаде друг проблем !!!


Батерия за Apple iPhone SE , както и всичко, което се предлага от марката Sony, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Sony са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Sony. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Батерия за Apple iPhone SE
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Батерия за Apple iPhone SE в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.