Аксесоари - Зарядно SONY 220v за Xperia C5 Ultra Dual

Аксесоари - Зарядно SONY 220v за Xperia C5 Ultra Dual

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Xperia C5 Ultra Dual
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Зарядно SONY за Xperia C5 Ultra Dual.

Чисто ново зарядно за Вашия телефон. Ако се нуждаете от зарядно, може бързо и лесно да го поръчате от telefon4e.com! Зарядното се състои от две части – USB кабел и адаптер, който е 220V.


 


Аксесоари - Зарядно SONY 220v за Xperia C5 Ultra Dual, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - Зарядно SONY 220v за Xperia C5 Ultra Dual
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - Зарядно SONY 220v за Xperia C5 Ultra Dual в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.