USB кабел за Samsung S7562 Galaxy S Duos

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung S7562 Galaxy S Duos
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Оригинален USB кабел за Samsung S7562 Galaxy S Duos. С USB кабела ще можете да прехвърляте данни от смартфона Ви на компютър, лаптоп, таблет и обратното. Също така можете да използвате кабела и за да заредите телефона си, като го свържете с компютъра или лаптопа си.

Имаме го в бял и в черен цвят.


USB кабел за Samsung S7562 Galaxy S Duos, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - USB кабел за Samsung S7562 Galaxy S Duos
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за USB кабел за Samsung S7562 Galaxy S Duos в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.