USB кабел за Samsung S6 Galaxy G920

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung S6 Galaxy G920
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

С този оригинален USB кабел за Samsung S6 Galaxy G920  ще пренасяте данни както от телефона си на други устройства, така и от други устройства на телефона. Докато пренасяте информация, може и да зареждате телефона си. В telefon4e.com може да намери бял и черен вариант на кабела.


USB кабел за Samsung S6 Galaxy G920, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - USB кабел за Samsung S6 Galaxy G920
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за USB кабел за Samsung S6 Galaxy G920 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.