USB кабел за Samsung B550H Xcover

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung B550H Xcover.
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Оригинален USB кабел за Samsung B550H Xcover.

 Благодарение на USB кабела Вие ще можете да пренасяте данни - снимки, музика, видео и др.от телефона Ви  на други устройства (компютър, лаптоп, таблет и др.) като обратният процес също е възможен. Чрез USB кабела Вие ще можете и да зареждате телефонa си, докато е свързан с компютъра или лаптопа Ви. Дължината на кабела е 150 см. Предлага се в два цвята - бял и черен. 
 


USB кабел за Samsung B550H Xcover, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - USB кабел за Samsung B550H Xcover
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за USB кабел за Samsung B550H Xcover в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.