Аксесоари - USB кабел SONY за Xperia ion LTE lt28i

Аксесоари - USB кабел SONY за Xperia ion LTE lt28i

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
EC803
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

USB кабел SONY за Xperia ion LTE lt28i.

USB кабелът служи за трансфер на данни от смартфони, таблети, компютри, лаптопи и други устройства. Може да се използва и за зареждане – когато е включен към лаптоп или компютър. Продуктите на telefon4e.com са 100% оригинални!


 


Аксесоари - USB кабел SONY за Xperia ion LTE lt28i, както и всичко, което се предлага от марката Sony, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Sony са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Sony. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - USB кабел SONY за Xperia ion LTE lt28i
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - USB кабел SONY за Xperia ion LTE lt28i в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.