Аксесоари - USB кабел Samsung за Star 2 Duos C6712

Аксесоари - USB кабел Samsung за Star 2 Duos C6712

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Star 2 Duos C6712
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

USB кабел Samsung за Star 2 Duos C6712.

Оригинален USB кабел за Вашия телефон.


Кабелът служи за трансфер на данни от телефона Ви на таблет, лаптоп, компютър и обратно. Може да използвате USB кабела и за зареждане – когато е включен към лаптоп! ТОП качество = telefon4e.com!


Аксесоари - USB кабел Samsung за Star 2 Duos C6712, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - USB кабел Samsung за Star 2 Duos C6712
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - USB кабел Samsung за Star 2 Duos C6712 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.