Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Note 5 N920C

Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Note 5 N920C

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy Note 5 N920C
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

100% oригинал! USB кабел за Samsung Galaxy Note 5 N920C.


Благодарение на кабела ще можете да прехвърляте данни от смартфона си на компютър, лаптоп, таблет и обратното. Също така можете да използвате кабела и за да заредите телефона си, като го свържете с компютъра или лаптопа си.


Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Note 5 N920C, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Note 5 N920C
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Note 5 N920C в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.