Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Music Duos S6012

Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Music Duos S6012

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy Music Duos S6012
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

USB кабел за Samsung Galaxy Music Duos S6012.


USB кабел за Вашия телефон. USB кабелът се използва и като вид захранване. Основната му функция е трансфер на данни – от телефона Ви на лаптоп, компютър, таблет, обратният процес също е възможен.


Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Music Duos S6012, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Music Duos S6012
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - USB кабел Samsung за Galaxy Music Duos S6012 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.