USB кабел Alcatel за idol 3 6039Y

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
idol 3 6039Y
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

USB кабел за Alcatel  idol 3 6039Y, с който ще можете да прехвърляте данни от смартфона си на компютър, лаптоп, таблет и обратното. Също така можете да използвате кабела и за да заредите телефона си, като го свържете с компютъра или лаптопа си.


USB кабел Alcatel за idol 3 6039Y, както и всичко, което се предлага от марката Alcatel, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Alcatel са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Alcatel. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - USB кабел Alcatel за idol 3 6039Y
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за USB кабел Alcatel за idol 3 6039Y в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.