USB кабел Alcatel за idol 2 mimi 6016X

10,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
idol 2 mimi 6016X
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

USB кабел за Alcatel idol 2 mimi 6016X. С този USB кабел  ще можете да пренасяте всякакви данни от телефона Ви  на други устройства (компютър, лаптоп, таблет и др.) като обратният процес също е възможен. Чрез USB кабела Вие ще можете и да зареждате телефонa си, докато е свързан с компютъра или лаптопа Ви. Гарантирано качество! 


USB кабел Alcatel за idol 2 mimi 6016X, както и всичко, което се предлага от марката Alcatel, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Alcatel са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Alcatel. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - USB кабел Alcatel за idol 2 mimi 6016X
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за USB кабел Alcatel за idol 2 mimi 6016X в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.