Оригинални слушалки - Sony MDR-NC31EM хендсфри слушалка

Оригинални слушалки - Sony MDR-NC31EM хендсфри слушалка

50,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Sony MDR-NC31EM
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Искате да слушате любимата си музика, звукът да бъде кристален и когато телефонът Ви звънне да отговорите бързо и лесно? Предлагаме Ви Sony MDR-NC31EM handsfree слушалка за Вашия телефон. 

Всички продукти в telefon4e.com са оригинални, качествени и с гарантиран произход.


Оригинални слушалки - Sony MDR-NC31EM хендсфри слушалка, както и всичко, което се предлага от марката Sony, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Sony са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Sony. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални слушалки - Sony MDR-NC31EM хендсфри слушалка
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални слушалки - Sony MDR-NC31EM хендсфри слушалка в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.