Оригинален заден панел за NOKIA Lumia 735

29,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
CC-3086 - Lumia 735
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

При нас можете да си поръчате оригинални задни капаци за моделите Lumia 735 и Lumia 730 Dual Sim във всички цветове които се произвеждат от NOKIA:оранжев, зелен, бял и тъмносив. Telefon4e.com гарантира за оригиналноста на продукта!!!


Оригинален заден панел за NOKIA Lumia 735, както и всичко, което се предлага от марката Nokia, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Nokia са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Nokia. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинален заден панел за NOKIA Lumia 735
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинален заден панел за NOKIA Lumia 735 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.