Оригинални панели - Оригинален заден панел Microsoft за Lumia 640 XL Dual

Оригинални панели - Оригинален заден панел Microsoft за Lumia 640 XL Dual

27,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Microsoft за Lumia 640 XL Dual
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

 Оригинален заден панел Microsoft за Lumia 640 XL Dual в 3 цвята - оранжев, бял и черен. Поръчайте от telefon4e.com оригинален панел за Lumia 640 XL Dual, за да се отличавате със стил! 


Оригинални панели - Оригинален заден панел Microsoft за Lumia 640 XL Dual, както и всичко, което се предлага от марката Microsoft, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Microsoft са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Microsoft. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални панели - Оригинален заден панел Microsoft за Lumia 640 XL Dual
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални панели - Оригинален заден панел Microsoft за Lumia 640 XL Dual в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.