Оригинални дисплеи - Оригинален LCD Дисплей за Samsung Galaxy J1 J100H

Оригинални дисплеи - Оригинален LCD Дисплей за Samsung Galaxy J1 J100H

57,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung Galaxy J1 J100H
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Ако дисплеят Ви е повреден, може да поръчате  чисто нов LCD дисплей за Samsung Galaxy J1 J100H.


При поръчка на LCD дисплей от  telefon4e.com получавате гаранция, която важи, докато не се премахне фабричната лепенка на избрания артикул.


Оригинални дисплеи - Оригинален LCD Дисплей за Samsung Galaxy J1 J100H, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални дисплеи - Оригинален LCD Дисплей за Samsung Galaxy J1 J100H
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални дисплеи - Оригинален LCD Дисплей за Samsung Galaxy J1 J100H в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.