Оригинален дисплей LCD за Sony Xperia Z5 E6603 Green

310,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Xperia Z5 E6603 Green
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Дисплей LCD за  Sony Xperia Z5 E6603 Green (зелен цвят) ще смени стария и неработещ дисплей  на достъпна за Вас цена. Проверено качество!!!

При закупуване на LCD дисплей от  telefon4e.com получавате гаранция, която важи, докато не се премахне фабричната лепенка на избрания артикул.


Оригинален дисплей LCD за Sony Xperia Z5 E6603 Green, както и всичко, което се предлага от марката Sony, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Sony са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Sony. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинален дисплей LCD за Sony Xperia Z5 E6603 Green
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинален дисплей LCD за Sony Xperia Z5 E6603 Green в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.