Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Galaxy A500F

Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Galaxy A500F

140,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung A5 Galaxy
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Дисплей LCD за Samsung A5 Galaxy ще смени стария и неработещ дисплей  на достъпна за Вас цена. Проверено качество!!!

 При закупуване на LCD дисплей от  telefon4e.com получавате гаранция, която важи, докато не се премахне фабричната лепенка на избрания артикул.


Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Galaxy A500F, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Galaxy A500F
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Galaxy A500F в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.