Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Dual Galaxy A500H

Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Dual Galaxy A500H

140,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung A5 Dual Galaxy A500H
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Дисплей LCD за Samsung A5 Dual Galaxy ще подмени стария Ви и неработещ такъв  на достъпна цена за Вас. Качеството е проверено!!!


При поръчка на LCD дисплей от  telefon4e.com получавате гаранция, която важи докато не се премахне фабричната лепенка на избрания артикул.


Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Dual Galaxy A500H, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Dual Galaxy A500H
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални дисплеи - Оригинален дисплей LCD за Samsung A5 Dual Galaxy A500H в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.