Оригинален дисплей LCD за Samsung Galaxy S6 EDGE G925F Green

270,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy S6 EDGE G925F Green
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Ако Ви е омръзнало да си давате парите на вятъра, по няколко пъти за едно и също нещо и винаги да Ви пробутват реплики на  цената на оригинални, telefon4e.com е мястото където ще откриете оригинални резервни части за вашия смартфон !!!


Оригинален дисплей LCD за Samsung Galaxy S6 EDGE G925F Green, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинален дисплей LCD за Samsung Galaxy S6 EDGE G925F Green
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинален дисплей LCD за Samsung Galaxy S6 EDGE G925F Green в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.