Оригинален заден панел за Samsung Galaxy A5 Dual 2017 A520F Gold

63,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
GH82-13638B
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Оригинален заден панел за Samsung Galaxy A5 DUAL 2017 A520F, така  изглежда оригинала. Снимките са авторски при поръчка от нашия онлайн магазин www.telefon4e.com получавате точно това, което виждате на снимките. Най- ниска цена за оригинален продукт е гарантирано само при Нас !!!

Постоянна наличност на всички цветове за модела: черен, златен, розов и син.

Можете да поръчате бързо и лесно, достатъчно е да въведете име и телефон за връзка в полето за бърза поръчка и Ние ще се свържем с Вас максимално бързо за потвърждение на Вашата поръчка.

Доставка до цялата страна до офис на фирма ЕКОНТ ще Ви струва 4.00 лева.Оригинален заден панел за Samsung Galaxy A5 Dual 2017 A520F Gold, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинален заден панел за Samsung Galaxy A5 Dual 2017 A520F Gold
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинален заден панел за Samsung Galaxy A5 Dual 2017 A520F Gold в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.