Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy A3 DUAL A300F White

Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy A3 DUAL A300F White

130,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Samsung Galaxy A3 DUAL A300F White
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Дисплеят Ви е повреден? Забравете за притесненията. Може да поръчате чисто нов LCD дисплей за Samsung Galaxy A3 DUAL A300F White.


При поръчка на LCD дисплей от  telefon4e.com получавате гаранция, която важи, докато не се премахне фабричната лепенка на избрания артикул.


Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy A3 DUAL A300F White, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy A3 DUAL A300F White
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални дисплеи - LCD Дисплей за Samsung Galaxy A3 DUAL A300F White в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.