Handsfree слушалки за Alcatel One Touch OT-6037Y Idol 2

15,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Alcatel One Touch OT-6037Y Idol 2
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Черни стерео слушалки за слушане на музика и с микрофон за говорене – с тапи и без тапи.

 Оригинални Handsfree слушалки за Alcatel One Touch OT-6037Y Idol 2Черни стерео слушалки за слушане на музика и с микрофон за говорене. Имаме ги в два варианта – с тапи и без тапи.


Handsfree слушалки за Alcatel One Touch OT-6037Y Idol 2, както и всичко, което се предлага от марката Alcatel, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Alcatel са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Alcatel. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Handsfree слушалки за Alcatel One Touch OT-6037Y Idol 2
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Handsfree слушалки за Alcatel One Touch OT-6037Y Idol 2 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.