Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 Mini Dual La Fleur I9192

Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 Mini Dual La Fleur I9192

15,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy S4 Mini Dual La Fleur I9192
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Handsfree слушалки за Samsung Galaxy S4 Mini Dual La Fleur I9192


Слушалките са оригинален продукт, който може да поръчате от telefon4e.com. Наслаждавайте се повече на разговори с приятели, колеги, семейство благодарение на Handsfree слушалките.


Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 Mini Dual La Fleur I9192, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 Mini Dual La Fleur I9192
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 Mini Dual La Fleur I9192 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.