Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 mini Dual I9192

Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 mini Dual I9192

15,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
Galaxy S4 mini Dual I9192
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

 Handsfree слушалки за Samsung.


100% оригинален продукт, който може да поръчате от telefon4e.com. Говорете повече с приятели, колеги, семейство  с тези Handsfree слушалки.


Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 mini Dual I9192, както и всичко, което се предлага от марката Samsung, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката Samsung са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката Samsung. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 mini Dual I9192
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Оригинални слушалки - Handsfree слушалки Samsung за Galaxy S4 mini Dual I9192 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.