Аксесоари - Стъклен удароустойчив протектор за LG Magna H500F

Аксесоари - Стъклен удароустойчив протектор за LG Magna H500F

8,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
LG Magna H500F
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Поръчайте стъклен протектор от telefon4e.com за екрана на Вашия телефон LG Magna H500F Протекторът е едва 0.3 мм и е така изработен, че да не възпрепятства ползването на дисплея. телефонът Ви ще бъде защитен от всякакви замърсявания и удари. Доверете се на качеството! 


Аксесоари - Стъклен удароустойчив протектор за LG Magna H500F, както и всичко, което се предлага от марката PREMIUM TEMPERED GLASS, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката PREMIUM TEMPERED GLASS са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката PREMIUM TEMPERED GLASS. Разгледайте и други от продуктите в категорията Стъклени протектори за LG. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - Стъклен удароустойчив протектор за LG Magna H500F
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - Стъклен удароустойчив протектор за LG Magna H500F в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.