Аксесоари - Стъклен протектор за iPhone 5

Аксесоари - Стъклен протектор за iPhone 5

5,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
iPhone 5
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Специална изработка, висококачествен противоударен стъклен протектор за екрана на вашия мобилен апарат Apple iPhone 5, тестван в екстремни условия на работа!


Аксесоари - Стъклен протектор за iPhone 5, както и всичко, което се предлага от марката PREMIUM TEMPERED GLASS, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката PREMIUM TEMPERED GLASS са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката PREMIUM TEMPERED GLASS. Разгледайте и други от продуктите в категорията Стъклени протектори за iPhone. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - Аксесоари - Стъклен протектор за iPhone 5
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за Аксесоари - Стъклен протектор за iPhone 5 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.