5D стъклен протектор за Samsung Galaxy S9 Plus G965

28,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
S9 Plus G965
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Уникален 5D стъклен протектор за Samsung Galaxy S9 Plus G965, единствен по рода си с дебелина само 0.23мм. Много фирми произвеждат този тип стъклени защитни фолиа, има и по-скъпи на пазара от този на TOTU DESIGN, но Ние от Telefon4e.com отново заложихме на максимално ниска цена за ТОП качество. На авторските снимки ясно се вижда как е поставен и как е заспал Full screen протектора на екрана на Samsung Galaxy S9 Plus. Радостни сме, че имахме възможноста да го изпробваме на живо и за това гарантираме за качеството на продукта, който предлагаме !!!

Доставака до офисите на куриерска фирма ЕКОНТ, няма да Ви струва повече от 4.00 лева!


5D стъклен протектор за Samsung Galaxy S9 Plus G965, както и всичко, което се предлага от марката TOTU DESIGN, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката TOTU DESIGN са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката TOTU DESIGN. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - 5D стъклен протектор за Samsung Galaxy S9 Plus G965
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за 5D стъклен протектор за Samsung Galaxy S9 Plus G965 в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.