5D стъклен протектор за iPhone X

20,00лв. BGN

Наличност:
В наличност
Модел:
iPhone X
Тип:
Капацитет:
Тип Опаковка:

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Без регистрации и пароли. Ние ще те потърсим

Споделяне

Описание

Най - добрия протектор на пазара, страхотен диазйн съчетан със здравина и стил.

Много фирми предлагат стъклени протектори на най - различни марки измислени и не чак толкова, но никой НЕ държи на качествения продукт!!!

А клиентите и включително и Ние търсим качество на поносима цена. За това заложихме на тази марка и нейните продукти.

Марката не произвежда нищо друго освен протектори за високия клас смартфони, основната цел е клиентите да са доволни от това което си купуват.

Цена качество 5D стъкления протектор за iPhone X  е най-доброто попадение сред новите артикули в Нашия онлайн магазин Telefon4e.com


5D стъклен протектор за iPhone X , както и всичко, което се предлага от марката XO Simple is Beauty, са закупени от оторизиран вносител. Всички продукти с марката XO Simple is Beauty са с проверено и безспорно качество, както и с доказан произход. В онлайн магазин telefon4e.com може да намерите всякакви аксесоари и резервни части за марката XO Simple is Beauty. Снимките са авторски, НЕ са сваляни от интернет! Така изглежда оригиналнен продукт - 5D стъклен протектор за iPhone X
Постоянна наличност на нови батерии, Оригинални дисплеи, Оригинални панели, Оригинални слушалки, Оригинален Touch Screen и Аксесоари на достъпни цени. Направете Вашата поръчка за 5D стъклен протектор за iPhone X в онлайн магазин telefon4e.com, чрез имейл, по телефона или чрез Facebook страницата на магазина.